Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

High beer

Een middag of avond lekker happen en tappen in het Sportcafé! Een High Beer is een erg leuke start (of afsluiter) van een vrijgezellenfeest, verjaardag, bedrijfsfeestje of een gezellig avondje uit. Het gezelschap wordt ontvangen door de gastheer. Hij zal zichzelf kort introduceren en daarna kunnen de biertjes open! Ieder biertje wordt kort geïntroduceerd en gezamenlijk geproefd en besproken in een gezellige informele sfeer.

De proeverij is een Jopen Bier proeverij. Jopen Bier is ambachtelijk gebrouwen bier uit Haarlem. Tijdens de proeverij proeft u van vijf glazen verschillende soorten Jopen Bier. Bij iedere biersoort verzorgen wij lekkere huisgemaakte en toepasselijke hapjes.

Na de High Beer is het tijd voor ontspanning en is er de gelegenheid om gezellig te borrelen. Aansluitend kunnen jullie gezamenlijk aanschuiven voor een door ons verzorgd diner, Sportcafé Smultafel (diverse tapas op een ruim gedekte tafel van het lekkerste van de Sportcafé menukaart) of buffet. Bij grote groepen (boven de 25 personen) verzorgen wij een warm en koud buffet.

Inschrijven High beer