Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

Steptour door Hoorn met gids

Vandaag gaat u Hoorn ontdekken per step! Onder begeleiding van een professionele gids maakt u een prachtige tour door Hoorn. Halverwege stoppen we even voor een drankje waarna het laatste gedeelte van de tour start. Een prachtige steptour waarbij u de stad Hoorn op sportieve wijze goed leert kennen! 

U en uw gasten worden ontvangen in het centrum van Hoorn of bij het Sportcafé – naar uw wensen te bepalen. Nadat u allen een step ter hand heeft genomen gaan we in volle vaart vooruit met onze gids voorop.

Steptour met gids! 

Na een korte introductie over de stad Hoorn gaan we per step een prachtige tour maken door het centrum van Hoorn en de historische haven. Wie was Jan Pieterszoon Coen? Waarom heet het plein de Roode steen? Hoe zag de haven van Hoorn er in de gouden eeuw uit? Allemaal vragen waar u tijdens deze steptocht een antwoord op zult krijgen. Tijdens deze steptour maken we halverwege een korte tussenstop waarbij iedereen een drankje ontvangt bij een gezellige horeca locatie. Na de korte break vervolgt u het laatste gedeelte van de tour. Tussendoor kunt u uiteraard aan onze gids vragen stellen over alles wat met de stad Hoorn te maken heeft.

De steps zijn zeer modern en licht qua gewicht waardoor het voor alle deelnemers goed mogelijk is om vooruit te komen. Voor deelnemers die liever de tour maken per fiets, is het ook mogelijk om voor deze personen een fiets te verzorgen.

Inschrijven Steptour door Hoorn met gids