Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

Swingo Discobingo

Geen stoffige en ouderwetse Bingo, maar Swingo Discobingo zul je bedoelen! Terwijl je gezellig danst en een biertje of wijntje drinkt, streep je de hits die voorbijkomen weg op je bingokaart. Kaart vol? BINGO! Haast je dan naar de dj voor leuke prijzen!

Swingo Discobingo is een concept gebaseerd op het aloude en bekende bingospel. Het wordt in een kroeg, discotheek op een feest, bruiloft of bedrijfsevent gespeeld en hierbij staan niet de cijfers maar de liedjes op de bingokaart centraal. Doel van het spel: lekker dansen, lachen, de interactie onderling op gang brengen en veel lol hebben. En natuurlijk zo snel mogelijk een volle bingokaart scoren!

Swingo Discobingo wordt gespeeld met 30 tot 200 man. De duur van een spel is ongeveer een uur tot anderhalf uur, maar kan, in overleg, ook de hele avond gespeeld worden. Uiteraard kan Swingo Discobingo ook op maat samengesteld worden. Collega’s kunnen bijvoorbeeld van te voren hun top-10 insturen, die worden verwerkt op de kaart, of wat dacht je van een 90’s of Foute Party?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Inschrijven Swingo Discobingo