Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

West-Friesland Solextour

Een dagje er lekker op uit op de Solex door het landschap van West-Friesland. Onbezorgd en gezellig touren langs de dorpjes, boerderijen, weilanden en bezienswaardigheden die West-Friesland heeft te bieden. Een uitermate geschikte activiteit voor een vriendenuitje, personeelsuitje of familiedag!

De dag wordt begonnen in het Sportcafé met koffie/thee en een punt huisgemaakte appeltaart. Vervolgens wordt er het één en ander uitgelegd door de gids met betrekking tot de tocht. U kunt er voor kiezen te touren met een routekaart of op eigen initiatief. Het komt zelden voor dat er onderweg pech is met de Solex, maar mocht dat toch het geval zijn dan rijdt er pechhulp in de rondte! Na de ruim 2 uur durende tocht keert het gezelschap met de Solex weer terug naar het Sportcafé.

Bij binnenkomst staat de borrel koud en verzorgen wij een lekker warm hapje. Aansluitend verzorgen wij een Sportcafé Smultafel, een uitgebreide tafel met diverse tapas van het lekkerste van de Sportcafé menukaart. Aansluitend koffie toe.

* Minimale leeftijd 23 jaar en in het bezit van een rijbewijs.

Solex tour

Inschrijven West-Friesland Solextour