Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

De Grote Sportcafé Zwaag Carnavalsborrel!

 masque-or-carnavalBinnenkort is het alweer zover en zal het carnavalsgeweld losbarsten in Zwaag! Op zondag 26 februari zal de grootste optocht boven de rivieren plaatsvinden. Een enorm aantal carnavalsgroepen en publiek uit heel West-Friesland en omstreken zorgen ervoor dat het elk jaar weer een onvergetelijke dag wordt.

Uiteraard zal het carnavalsgeweld ook losbarsten in Sportcafé Zwaag! Na het grote feest en de zeer geslaagde borrel van vorig jaar staat dit jaar ook weer een grote carnavalsborrel in het Sportcafé op de agenda. Dit jaar zal het feest muzikaal worden begeleid onder de carnavalsklappers van Feest DJ Edje! Wij zullen zorgen voor lekkere Sportcafé hapjes zodat iedereen genoeg krijgt te eten en de hongerklap niet zal toeslaan tijdens de polonaise.

Op zondag 26 februari zullen wij vanaf 13:00 geopend zijn om er net zoals vorig jaar weer een knaller van een feest van te maken! Trek dus de verkleedkist open en kom in je meest waanzinnige outfit naar onze beregezellige borrel! Hopelijk tot dan ;-).

Alaaaaaaf