Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

Drankarrangementen

Naast het verzorgen van diverse hapjes, warme maaltijden of buffetten op locatie kunt u ook de verzorging van de dranken aan ons uitbesteden.

De genuttigde dranken worden in rekening gebracht op basis van nacalculatie. Dit is de meest eerlijke en transparante werkwijze. U betaald voor wat u gebruikt*. Dranken welke niet worden gebruikt worden niet in rekening gebracht.

U kunt gebruik maken van het drankarrangement vanaf 30 personen (of tegen het tarief van het minimale aantal personen). Wij werken met een vaste basisprijs van € 15,00 per persoon. Wij werken met een vaste basisprijs om kosten zoals transport, materiaalkosten, op- en afbouwkosten en eventueel een tap met koolzuur (vanaf 50 personen inbegrepen) te kunnen dekken. Voor dit basisbedrag heeft u ook een dranktegoed van € 15,00 per persoon. Daarnaast zit in de prijs ook het glaswerk (of plastic glazen) inbegrepen.

Voorbeeld; u geeft een tuinfeest voor 45 personen. De kosten zijn dan in totaal € 675,00 (€ 15,00 x 45 personen). Hiervoor kan er in totaal voor € 675,00 aan dranken worden geconsumeerd (in verhouding met de onderstaande prijslijst). Als de totaalprijs aan consumpties hoger uitvalt dan € 675,00, dan wordt het bedrag boven op de basisprijs extra gefactureerd. Mocht de totaalprijs lager uitvallen dan € 675,00, dan brengen wij het minimumbedrag van € 675,00 in rekening.

De bovenstaande prijzen zijn per persoon en inclusief btw. Exclusief eventueel personeel en overige toebehoren.

Afkoop van de dranken in overleg.

 

Prijslijst dranken

De dranken worden uiteraard al gekoeld aangeleverd. Het assortiment is verder aan uw wensen aan te passen!

Frisdrank per fles (1,5 L) € 2,95

Appelsap/Jus d’orange (1 L) € 3,50

Heineken of Hertog Jan op fles (per flesje) € 2,00

Heineken of Amstel bier op fust – per liter € 4,00

Fust Heineken of Amstel Bier (50 L) (ex statiegeld € 30,00)

Fust Heineken of Amstel Bier (30 L) (ex statiegeld € 30,00)

Amstel 0% op fles (per flesje) € 2,00

Huiswijnen (zoet, droog, rosé en rood) per fles € 7,50

Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw.

Koffie/thee, binnenlands gedestilleerde dranken en buitenlands gedestilleerde dranken mogelijk in overleg. Tevens zijn andere wensen altijd bespreekbaar.

Bent u nog op zoek naar materialen, zoals statafels of picknickbanken? Wij verhuren diverse materialen, klik hier voor meer informatie.

 

* Alleen onaangebroken flessen en fusten kunnen worden geretourneerd. Aangebroken flessen en fusten worden volledig in rekening gebracht.

Hierbij een kleine impressie van één van onze klussen: