Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

(VOL) – 5e editie Oliebollentoernooi!

Datum/Tijd
Datum – 30/12/2017
All Day


Update; het deelnemersveld is vol en deelname is niet meer mogelijk. Uiteraard is iedereen van harte welkom voor een gezellige avond en kan er tevens gebruik worden gemaakt van het speciale arrangement!

Onder het mom van ‘mooie tradities dienen voortgezet te worden’ zal dit jaar alweer het vijfde Oliebollentoernooi plaatsvinden in sporthal Zwaag. Vorig jaar was het toernooi en de aansluitende feestavond zeer geslaagd en erg gezellig, daarom kijken wij alweer uit naar de volgende editie. Zaterdagavond 30 december zal er op recreatief niveau een onderling voetbaltoernooi worden georganiseerd. Heb je zin om met je team, familie, vrienden, collega’s of buurtjes mee te doen? Meld je dan snel aan!

Wij hebben plaats voor 8 teams van 7 of 8 spelers (inclusief keeper) en gaan onderling ‘lekker ballen’ (KNVB regels) waarbij de toernooileiding zorgt dat alles goed is geregeld en soepeltjes verloopt. Natuurlijk zal de oliebol van het toernooi onder notarieel toezicht worden gekozen en ook aan de toernooiwinnaar zal worden gedacht. Vorig jaar waren de inschrijvingen snel rond, dus ben er snel bij. Opgeven kan via een Facebook pm, via info@sportcafezwaag.nl of 0229-263063.

Wij gaan er een mooie avond van maken en zullen er ook alles aan doen om het jullie aan niets te laten ontbreken. Het toernooi zal om 18:00 starten en is uiterlijk om 22:00 afgelopen. Aansluitend is er een korte prijsuitreiking en daarna zal de feestavond starten. Van 22:00 tot 02:00 is er een open bar en verzorgen wij diverse ronden heerlijke hapjes. Kortom, alvast even lekker warmdraaien voor O&N!

* Prijs per persoon is € 25,00, inclusief;
– Deelname toernooi
– Drie consumptiebonnen om tijdens het toernooi te gebruiken (voor een hapje of een drankje)
– Oliebollen met poedersuiker
– Drankarrangement, van 22:00 – 02:00 open bar met onbeperkt bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerde dranken
– Diverse ronden met heerlijke hapjes

*Voor gasten en/of niet-voetballers is prijs € 20,00 per persoon, inclusief;
– Oliebollen met poedersuiker
– Drankarrangement, van 22:00 – 02:00 open bar met onbeperkt bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerde dranken
– Diverse ronden met heerlijke hapjes

Hopelijk tot dan!

Tags: