Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

Afscheidsborrel Sil!

Datum/Tijd
Datum – 07/09/2018
All Day


Na bijna 6 jaar hard werken en zeer trouwe dienst gaat één van onze vaste gezichten van het Sportcafé ons team verlaten! Sil heeft in Amsterdam aan het Spui een nieuwe uitdaging gevonden en zal daar zijn horecavleugels verder uitspreiden. Wij gaan in Sil een op en top horecaman en enorm fijn persoon in onze gelederen missen! Wij wensen en gunnen Sil het allerbeste in zijn verdere loopbaan en toekomst.

Uiteraard kunnen wij dit niet ongemerkt voorbij laten gaan! Op vrijdag 7 september zal Sil voor de laatste keer de biertjes tappen en kan het Sportcafé tijdperk voor Sil worden afgesloten en kunnen wij hem bedanken voor 6 onvergetelijke jaren! Wij hopen deze avond allen op jullie komst. Tussen 20:00 en 21:30 is iedereen al welkom en zal er een open receptie plaatsvinden met open bar en zijn de borrels van Sil! Verdere consumpties na 21:30 daarna voor eigen rekening. Na 21:30 een gezellige feestavond met live muziek tot de late welbekende uurtjes. De gehele avond verzorgd de keukenbrigade uiteraard heerlijke hapjes.

Hopelijk kunnen wij Sil gezamenlijk een mooi afscheid geven zoals hij dat meer dan heeft verdiend! Iedereen is van harte welkom.

Tags: