Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

Feestavond 5-jarig jubileum Sportcafé Zwaag!

Datum/Tijd
Datum – 03/02/2017
12:00 am


Time flies! In september bestond het Sportcafé alweer vijf jaar. Dit jubileum kunnen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Achter de schermen leggen wij momenteel de laatste hand aan de organisatie van een prachtige jubileumavond.

De rode loper gaat uit en de avond wordt ingeluid in de sfeer van een gala! Leuk als je er als dresscode iets mee doet, dit is natuurlijk niet verplicht. De muziek is in handen van DJ Edje en ook huiszanger Martin Hunneman is van de partij (heeft ook de opening bij ons muzikaal verzorgd)! De avond zal om 20:00 starten met feestelijk ontvangst. Tot 21:30 is er een open receptie en vrij drinken. Vervolgens verzorgen wij de gehele avond diverse heerlijke hapjes en staan er nog een par leuke verrassingen te wachten. Kortom, reden genoeg om te komen en met ons gezamenlijk de aftrap te doen voor de volgende 5 jaren!

Hopelijk kunnen wij rekenen op jullie komst en proosten op de toekomst. Op naar vijf volgende jaren vol onvergetelijke avonden, mooie en fantastische sportprestaties, gezellige feesten en partijen, smakelijke cateringklussen en nog veel meer mooie momenten.

bubbels

Tags: