Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

Jaarlijkse Sportcafé Pubquiz!

Datum/Tijd
Datum – 09/05/2018
All Day


Woensdagavond 9 mei staat de jaarlijkse Pubquiz weer op de activiteitenagenda van het Sportcafé (traditiegetrouw de woensdagavond voor Hemelvaart omdat veel mensen de volgende dag vrij zullen zijn op Hemelvaartsdag).

In welke stad kun je aan het Bondi Beach zonnebaden? Wie is de regisseur van Avatar? Weet jij het antwoord op deze en nog vele andere vragen? Daag dan je vrienden uit en test je kennis op het gebied van radio/televisie, algemene kennis, sport, film en muziek tijdens deze gezellige pubquiz in Sportcafé Zwaag. Zo’n 70 vragen voorzien van foto, film of geluidsfragmenten worden op je afgevuurd welke je kunt beantwoorden met de draadloze keypads. Een geautomatiseerd systeem zorgt voor de rest. Word jij met jeteam de slimste van Zwaag, dan hebben wij een leuke prijs voor je ;-).

Kortom, ‘train your brain’ en kom woensdagavond 9 mei naar het Sportcafé! Uiteraard maken we er aansluitend gezamenlijk weer een beregezellige avond van! De quiz start om 20:30. Het café is omstreeks 19:30 geopend..

Als je mee wilt doen meld dan snel je team (minimaal 2 en maximaal 5 personen) aan via info@sportcafezwaag.nl of aan de bar bij het Sportcafé (PM via de Facebookpagina van het Sportcafé kan ook). Deelnemen kost € 5,00 per persoon, dat is inclusief hapjes en een mooie avond!

Hopelijk tot dan!

Tags: