Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

Oliebollentoernooi 2.0!

Datum/Tijd
Datum – 30/12/2016
All Day


Onder het mom van ‘mooie tradities dienen voortgezet te worden’ zal dit jaar alweer het vierde Oliebollentoernooi plaatsvinden in sporthal Zwaag. Vorig jaar was het toernooi en de aansluitende feestavond zeer geslaagd en erg gezellig, daarom kijken wij alweer uit naar de volgende editie. Vrijdagavond 30 december zal er op recreatief niveau een onderling voetbaltoernooi worden georganiseerd. Heb je zin om met je team, familie, vrienden, collega’s of buurtjes mee te doen? Meld je dan snel aan!

Wij hebben plaats voor 8 teams van 7 of 8 spelers (inclusief keeper) en gaan onderling ‘lekker ballen’ (KNVB regels) waarbij de toernooileiding zorgt dat alles goed is geregeld en soepeltjes verloopt. Natuurlijk zal de oliebol van het toernooi onder notarieel toezicht worden gekozen en ook aan de toernooiwinnaar zal worden gedacht. Vorig jaar waren de inschrijvingen snel rond, dus ben er snel bij. Opgeven kan via een Facebook pm, via info@sportcafezwaag.nl of 0229-263063.

Wij gaan er een mooie avond van maken en zullen er ook alles aan doen om het jullie aan niets te laten ontbreken. Dit jaar in een iets andere opzet als voorgaande jaren. Het toernooi zal om 18:00 starten en is uiterlijk om 22:00 afgelopen. Aansluitend is er een korte prijsuitreiking en daarna zal de feestavond starten. Van 22:00 tot 02:00 is er een open bar en verzorgen wij diverse ronden heerlijke hapjes (dit jaar dus geen buffet).

* Prijs per persoon is € 25,00, inclusief;
– Deelname toernooi
– Drie consumptiebonnen om tijdens het toernooi te gebruiken (voor een hapje of een drankje)
– Oliebollen met poedersuiker
– Drankarrangement, van 22:00 – 02:00 open bar met onbeperkt bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerde dranken
– Diverse ronden met heerlijke hapjes

*Voor gasten en/of niet-voetballers is prijs € 20,00 per persoon, inclusief;
– Oliebollen met poedersuiker
– Drankarrangement, van 22:00 – 02:00 open bar met onbeperkt bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerde dranken
– Diverse ronden met heerlijke hapjes

Hopelijk tot dan!

oliebollen-2

Tags: