Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

Over ons

Wij zijn Andrei de Vries en Elle Mol, vanaf 2011 eigenaar van Sportcafé Zwaag. Sportcafé Zwaag is onderdeel van de grote (binnen)sportaccommodatie sporthal Zwaag in de dorpskern van Zwaag.  Diverse lokale clubs en verenigingen trainen en spelen hun wedstrijden in de accommodatie of vinden onderdak in het café zelf. Het aangesloten café biedt voor sporters en bezoekers gelegenheid om in warme en huiselijke sfeer na het sporten even gezellig wat te eten en te drinken. Het sportcafé is ondersteunend aan de activiteiten in de hal, echter vervuld het café daarnaast een bruisende buurtfunctie.

Veel evenementen, zoals diverse quizzen, toernooien, culinaire thema-avonden en proeverijen worden periodiek georganiseerd. Daarnaast vinden er jaarlijks diverse evenementen en braderieën plaats in de grote hal. De focus van het café ligt verder voornamelijk op het faciliteren van diverse feesten, partijen, bedrijfsborrels of andere speciale evenementen. De accommodatie beschikt over ruime parkeergelegenheid.

Het café is in het binnensportseizoen zeven dagen (voornamelijk in de avonduren) per week geopend en beschikt over honderd zitplaatsen. Overdag is het café alleen op reservering geopend. Het café grenst aan een grote sporthal, en kan qua uitstraling en interieur worden gezien als grandcafé. Het sportcafé heeft voor cafébegrippen een uitgebreide keuken. Iedere zondag (of op andere dagen op reservering) is het café een gezellig en laagdrempelig eetcafé. Veel gezinnen met jonge kinderen weten ook de weg naar het café te vinden, de aangesloten hal fungeert namelijk veelal als speelplaats voor de jongeren.

Onze menukaart bestaat uit smakelijke barfood  gerelateerde gerechten en daghappen, zoals huisgemaakte hamburgers, zachte saté en malse biefstuk. Iedere zondag bieden wij een plateservice aan met een variërende daghap voor een zeer laagdrempelige prijs. Dit varieert van visgerechten, een biefstukje met friet en sla tot een Mexicaanse wrap voor € 9,00 / € 10,00. Om de ongeveer zes weken wordt er een culinaire thema-avond georganiseerd, thema’s welke terugkomen zijn bijvoorbeeld de fameuze spare-ribavond, roti avond of tapas avond. Vanuit deze culinaire focus wordt er vanuit de keuken van het sportcafé veel gedaan op het gebied van catering. Voor zowel bedrijven als particulieren worden er lunches, buffetten of complete drankarrangementen op locatie verzorgd.

Onze handelswijze en de sfeer in het café is erg warm en laagdrempelig. De gastvrijheidsbeleving van de gast staat bij ons ten alle tijden centraal. In het café heerst dan ook echt een huiselijke sfeer! Nieuwsgierig? Kom eens een keer gezellig langs of neem een kijkje op onze activiteitenkalender voor komende evenementen!