Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

Mogelijkheden

Sportcafé Zwaag is dé plek om een lekker hapje te eten en gezellig te borrelen met vrienden, familie of grotere groepen zoals je collega’s of complete voetbalteam. Op zondag is het Sportcafé een sfeervol eetcafé. De keuken is op zondag vanaf 17.00 uur geopend en naast de vaste gerechten op onze menukaart verrassen wij u elke zondag met wekelijks variërende specials van de dag. Mocht u met een groep op een andere dag gezellig en smakelijk een hapje eten en borrelen dan is dit natuurlijk ook mogelijk. Daarnaast is het Sportcafé bijna dagelijks een sfeervol en gezellig onderkomen voor sporters en andere gasten. Voor feesten en partijen kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Als u iets te vieren heeft, kunnen wij u een compleet door ons verzorgde feestavond aanbieden met daarbij het borrelarrangement of het complete feestarrangement. Daarnaast biedt onze aangesloten sporthal ook veel mogelijkheden voor diverse sportieve en bedrijfsgerelateerde activiteiten of als speelplaats voor kinderen tijdens feestmiddagen- en avonden. Wij bieden u genoeg uitbreidingsmogelijkheden om het feest op uw wensen aan te laten sluiten. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld een warm en koud buffet, of huisgemaakte soep met verse broodjes. In overleg is vrijwel alles mogelijk!

Voor bedrijven die een heerlijke lunch willen nuttigen, is er in Sportcafé Zwaag ook de mogelijkheid om gebruik te maken van ons luncharrangement. Daarnaast biedt de ruimte mogelijkheden voor vergaderingen, trainingen of bijvoorbeeld workshops. De accommodatie beschikt over een vergaderruimte, flexibele werkplek, diverse apparatuur en er is ruime parkeergelegenheid.

Kiest u toch voor een feest in eigen huis of op locatie, dan bieden wij u ook daar service en kwaliteit van Sportcafé Zwaag op het gebied van catering. Wij stellen onze buffetten en schotels zorgvuldig samen en maken gebruik van de lekkerste en meest verse producten. Op het gebied van catering verzorgen wij maatwerk voor bedrijven en particulieren en daarnaast geven wij u ook de mogelijkheid om uw eigen buffet samen te stellen.

Voor meer informatie kunt u kijken onder het kopje ‘mogelijkheden’ of neem gerust contact met ons op.