Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

Eetcafé Zwaag

Sportcafé Zwaag is dé plek om gezellig een lekker en betaalbaar hapje te eten met vrienden, familie of groepen zoals je collega’s of complete sportteam. Op zondag is het Sportcafé een gezellig eetcafé en is de keuken geopend vanaf omstreeks 17.00. Het is ook mogelijk om op reservering doordeweeks bij ons te komen eten (vanaf 10 personen), neem in dat geval even contact met ons op. 

Eetcafé op zondag

Elke zondag toveren wij Sportcafé Zwaag om in Eetcafé Zwaag, de eetkamer van Zwaag! Zondags is het sfeervolle eetcafé dé plek in de regio waar je moet zijn als je op zoek bent naar goed eten voor een vriendelijke prijs. De laagdrempeligheid kenmerkt het eetcafé; vlotte en gastvrije bediening, een gezellig muziekje, borrelende mensen aan de bar en live verslag van sportwedstrijden op de tv’s. Er heerst een echte ongedwongen sfeer! Onze locatie beschikt over ruime parkeergelegenheid, is geschikt voor groepen en ook voor de kleintjes onder ons. Iedere zondag fungeert de aangesloten hal als speelplaats voor de kinderen.

Naast de vaste smakelijke varianten op onze menukaart (plateservice), verrassen wij jullie elke zondag met wekelijks variërende daghappen. De daghap wordt iedere woensdag bekend gemaakt op onze Facebook pagina of op onze website. Naast de wekelijkse specials organiseren wij een aantal keer per jaar een gezellige en smakelijke thema-avond met diverse amateur chefs! Tijdens iedere thema-avond stellen wij een feestelijk en vooral lekker gerecht centraal. Zo hebben wij de beroemde hamburgernight, een tapasavond (staat in het teken van de lekkerste kleine gerechten en hapjes) en daarnaast organiseren wij ook avonden waar de echte Surinaamse roti of heerlijke malse spareribs centraal staan. De thema-avonden kondigen wij vooraf aan op onze Facebook pagina of op onze website. Houdt ze dus in de gaten.

Nieuwsgierig? Kom eens gezellig langs! Hieronder staat onze menukaart met een kleine knipoog naar diverse spreekwoorden en uitdrukkingen. Want zoals het klokje in het Sportcafé tikt, tikt het… juist nergens!