Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

Facilliteiten

Sporthal Zwaag is een bruisende accommodatie gelegen in de dorpskern van Zwaag. Wij als beheerders van de accommodatie en uitbaters van het sportcafé willen mensen meer bij de sporthal betrekken en daarbij organiseren wij diverse activiteiten in zowel de sporthal als het sportcafé. Op zondag is Sportcafé Zwaag dé plek om een lekker hapje te eten met vrienden, familie of grotere groepen zoals je collega’s of met je complete voetbalteam. Daarnaast is het sportcafé een leuke en gezellige locatie voor feesten en partijen en een uitvalsbasis voor diverse activiteiten van de verenigingen die actief zijn in de accommodatie.

Onze sporthal wordt gebruikt door verschillende verenigingen die diverse sporten beoefenen, zoals handbalverenigingen SV Westfriezen en HV Blokker, zaalvoetbalvereniging ZVV Zwaag en Bowlsvereniging BZH. Daarnaast zijn er ook scholen die in onze hal gymlessen geven, zoals basisschool De Wingerd uit Zwaag en middelbare school het Oscar Romero uit Hoorn. De hal biedt ook mogelijkheden voor groepen gasten of bedrijven om te sporten en aansluitend in het sportcafé te ontspannen.

De accommodatie beschikt over een grote tribune en sportzaal, die door een groot scherm kan worden onderverdeeld in een 1/3 en 2/3 zaaldeel. Wij hebben vier grote kleedkamers en twee kleedkamers voor de scheidsrechters. De accommodatie beschikt  over een vergaderruimte en flexibele werkplek en ruime parkeergelegenheid.