Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

Goede doel

Het Sportcafé Zwaag Zaalvoetbaltoernooi was ook in 2018 in meerdere opzichten weer een meer dan geslaagd toernooi. Zowel de Carnavalsavond (in samenwerking met carnavalsvereniging Het Masker) als de Bedrijvenavond waren druk bezocht en beregezellig. Net zoals ieder jaar was er ook in 2018 een goed en nobel doel gekoppeld aan het toernooi. De toernooicommissie heeft zich in samenwerking met de deelnemers, partners en sponsoren ingezet voor de kinderafdeling van het Westfriesgasthuis!

In totaal is er een bedrag van €1.065,00 opgehaald tijdens de Carnavalsavond en de Bedrijvenavond! Iedereen enorm bedankt voor financiële en materiële steun en hulp. Top!!

Het bedrag komt ten goede aan de inrichting van de algemene ruimtes op de kinderafdeling van het Westfriesgasthuis, zoals de wachtkamer en de speelkamer. Een vernieuwde inrichting zodat het gezelliger, uitdagender en huiselijker wordt op de afdeling. Een plek waar kind en ouders zich toch thuis kunnen voelen in het ziekenhuis. Waar zij kunnen spelen, ontspannen en elkaar kunnen treffen. Zodat er een huiselijke sfeer ontstaat waar het kind zich op zijn gemak voelt. Wij wensen de projectgroep van het Westfriesgasthuis veel succes toe met het realiseren van de verbouwplannen én het bij elkaar krijgen van de benodigde financiële middelen!

Voor 2019 zijn wij achter de schermen druk bezig om een geschikt doel te vinden om aan het toernooi te koppelen. Heeft u ideeën of suggesties? Dan horen wij dit graag! Het gehele toernooi zal, naast de gezelligheid en sportiviteit tijdens de twee toernooidagen, in het teken staan van het gekoppelde goede doel. Dit betekent dat alle opbrengsten van het toernooi, na aftrek van de gemaakte kosten, aan het doel zullen worden geschonken. Deze opbrengsten bestaan uit inschrijfgelden, sponsorinkomsten, inkomsten uit de verkoop van loten van het exclusieve Rad van Avontuur en inkomsten van gulle gevers op de avond zelf.

Wilt u ook uw steentje bijdragen? Klik op deze link voor meer informatie!

111

1111