Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

Bedrijvenavond

De bedrijvenavond is al jarenlang de vaste pijler van het zaalvoetbaltoernooi. Zwaagse bedrijven (op enkele uitzonderingen na) nemen het deze avond op recreatief niveau tegen elkaar op. Deelname is dus dan ook alleen mogelijk onder de naam van het bedrijf waar je werkzaam bent.

Toernooiopzet; het toernooi wordt op heel veld gespeeld. Er wordt gespeeld in 2 poules met in iedere poule 5 teams. Een team bestaat uit 4 veldspelers en 1 keeper (exclusief wissels). Er wordt gespeeld volgens de regels van de KNVB! In totaal is er plek voor 10 teams, vol = vol!!

Toernooischema; het toernooi start zaterdag 1 juni om 18:30 uur. Alle teams spelen in pouleverband één keer tegen elkaar. Een wedstrijd duurt 10 minuten. Aansluitend is er 1 minuut tijd om te wisselen van veldbezetting voor de volgende wedstrijd.

De nummer 1 van poule A speelt tegen de nummer 2 uit poule B de kruisfinale (wedstrijd duurt 10 min), de andere kruisfinale wordt gespeeld tussen de nummer 2 uit poule A tegen de nummer 1 uit poule B. De winnaars van de kruisfinales spelen de finale en de verliezers spelen om plaats 3 en 4. Dat betekent dat iedereen omstreeks 22:50 klaar is met voetballen. 

Wedstrijdschema wordt bekend gemaakt als alle aanmeldingen zijn ontvangen. De loting zal vooraf worden verricht onder notarieel toezicht!

Entertainment; een gevulde sporthal is deze avond gegarandeerd en het Sportcafé spat na afloop bijna uit zijn voegen! Na afloop staat er voor ieder deelnemend team een gereserveerde tafel klaar! Iedereen heeft dus plek.

Naast eeuwige roem is er voor het winnende team een mooie prijs beschikbaar. Tevens is er een prijs voor de beste speler en keeper van het toernooi.

Wij verzorgen deze avond voor diverse rondes lekkere hapjes (Sportcafé style). Daarnaast mag het Rad van Avontuur natuurlijk niet ontbreken, wij zullen weer zorgen voor een goed gevulde tafel met diverse topprijzen!! De gehele avond live muziek.

Kosten; € 80,00 per team.

Aanmelden; aanmelden kan via de inschrijfpagina op de website van het Sportcafé, Klik op deze link om aan te meldenvol = vol. Pas als de betaling is ontvangen is de aanmelding definitief!

Hopelijk tot dan!