Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

Carnavalsavond

Inmiddels is de ”Carnavalsavond” een begrip tijdens de toernooidagen. Na het grootse succes van voorgaande jaren zal de plaatselijke Carnavalsvereniging Het Masker wederom bij de organisatie van de avond worden betrokken! Na afloop een loterij met diverse topprijzen voor de wagenbouwers. Vervolgens een afsluiting in het Sportcafé tot in de kleine uurtjes.

Toernooiopzet; het toernooi is een boarding toernooi op heel veld. Er wordt gespeeld in 2 poules met in iedere poule 5 teams. Een team bestaat uit 4 veldspelers en 1 keeper (exclusief wissels). Dit jaar dienen er verplicht dames mee te voetballen in het team! In totaal is er plek voor 10 teams, vol = vol!!

Traditiegetrouw weer met een uniek speelelement; bij de aftrap zal de bal uit een ballenkanon het veld in worden geschoten!

Meedoen kan alleen onder de naam en als lid van je carnavalsgroep.

Toernooischema; het toernooi start vrijdag 31 mei om 18:30 uur. Alle teams spelen in pouleverband één keer tegen elkaar. Een wedstrijd duurt 10 minuten. Aansluitend is er 1 minuut tijd om te wisselen van veldbezetting voor de volgende wedstrijd.

De nummer 1 van poule A speelt tegen de nummer 2 uit poule B de kruisfinale (wedstrijd duurt 10 min), de andere kruisfinale wordt gespeeld tussen de nummer 2 uit poule A tegen de nummer 1 uit poule B. De winnaars van de kruisfinales spelen de finale en de verliezers spelen om plaats 3 en 4. Dat betekent dat iedereen omstreeks 22:50 klaar is met voetballen. Na afloop staat er voor ieder deelnemend team een gereserveerde tafel klaar! Iedereen heeft dus plek.

Wedstrijdschema wordt bekend gemaakt als alle aanmeldingen zijn ontvangen. De loting zal vooraf worden verricht onder notarieel toezicht van Prins carnaval himself!

Geinregels; het is een bijzondere avond waarbij de gebruikelijke regels in de vorm van geinregels iets verdraaid worden waardoor er een avond met een knipoog ontstaat. De volgende regels moeten leiden tot optimaal plezier voor spelers én toeschouwers;

  • Verplicht minimaal één vrouw continu in het veld bij ieder team gedurende elke wedstrijd
  • Minimaal twee vrouwen in een team
  • Doelpunt van een vrouw telt dubbel
  • Kopbal telt dubbel (ook van een dame)
  • Tijdens een feestnummer welke wordt afgespeeld tijdens de wedstrijd tellen doelpunten dubbel (een feestnummer wordt 1 minuut en 11 seconden afgespeeld)

Entertainment; voor optimale beleving en spelplezier mag er natuurlijk in en om het veld geen entertainment ontbreken! Hierbij een klein voorproefje;

  • De hele aankleding van het toernooi staat in het teken van Carnaval
  • Tijdens het toernooi en de feestavond is er een hoffotograaf aanwezig
  • Spreekstalmeester tijdens het toernooi, met na iedere goal een knallende Alaaaf tune
  • Iedere 11e goal (en het meervoud daarvan; 22e, 33e etc.) een verrassing van het Sportcafé. Hierbij valt te denken aan bladen bier en grote schalen bittergarnituur
  • Na afloop een knallende feestavond met live-muziek. Het Masker, inclusief hofdames, is present om de prijsuitreiking (met topprijzen!) te verzorgen. Tevens is er een mooie prijs voor de speler en speelster van het toernooi. Aansluitend een groots carnavalesk Rad van Avontuur met ludieke en fantastische prijzen!

Kosten; € 50,00 per team. Voor de top drie in de eindklassering zijn er grote carnavaleske prijzen te verdienen!!

Aanmelden; aanmelden kan via de inschrijfpagina op de website van het Sportcafé, Klik op deze link om aan te meldenvol = vol. Pas als de betaling is ontvangen is de aanmelding definitief!

Hopelijk tot dan, Aaaaaalaaaaaf!!