Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

Jeugdmiddag

De jeugdmiddag is al enkele jaren een vast onderdeel van het toernooiprogramma. Onder het mom van de jeugd heeft de toekomst zullen de pupillen ’s middags aantreden op de bedrijvendag.

Toernooiopzet; het toernooi is een boarding mixtoernooi op halve veldjes. Er wordt gespeeld in 4 poules met in iedere poule 4 teams. Een team bestaat uit 4 veldspelers en 1 wissel. Keeper wordt ingezet als 4e veldspeler en ‘vliegende keeper’ en mag meevoetballen, hoeft niet. In totaal zijn er 16 teams met elk minimaal 5 spelers. Er is dus ruimte voor 80 kinderen, vol = vol!!

Alle kinderen moeten zich individueel aanmelden, de toernooileiding stelt de teams samen. Ieder kind dat zich inschrijft wordt ingedeeld in een team onder de naam van een Europese topclub.

Uiteraard dienen alle teams te beschikken over een begeleider/coach, mocht u ons hierin kunnen en willen ondersteunen neem dan contact met ons op!

Toernooischema; het toernooi start zaterdagmiddag om 14:00. Alle teams spelen in pouleverband één keer tegen elkaar. Een wedstrijd duurt 10 minuten. Aansluitend is er 1 minuut tijd om te wisselen van veldbezetting voor de volgende wedstrijd.

Alle nummers 1 van de poules spelen kruisfinales op halve veldjes (wedstrijd duurt 10 min). De winnaars van de kruisfinales spelen de finale en de verliezers spelen om plaats 3 en 4. Dat betekent dat iedereen omstreeks 17:00 klaar is met voetballen. Vervolgens kunnen de deelnemers meestrijden om de felbegeerde penaltybokaal.

Leeftijd; 9 t/m 12 jaar. Oftewel JO9 t/m JO13.

Kosten; € 5,00 per kind. Wat krijg je hiervoor? Deelname en een mooi aandenken aan het toernooi! Voor het winnende team en de winnaar van de penaltybokaal is er een grote, prachtige en onvergetelijke prijs te verdienen!!

Aanmelden; aanmelden kan via de inschrijfpagina op de website van het Sportcafé, Klik op deze link om aan te melden. Pas als de betaling is ontvangen is de aanmelding definitief!