Dé plaats voor sport en gezelligheid!

Munnikenwoud 1 | 1689 BA Zwaag | T 0229-263063 | E info@sportcafezwaag.nl

Meicompetitie

De ”Meicompetitie” wordt dit jaar voor het eerst aan de toernooiagenda toegevoegd. Dit jaar wordt de competitie alweer voor de vierde keer georganiseerd. De opzet van de Meicompetitie betreft 4/5 speelavonden (op voornamelijk de vrijdagen) over de gehele maand mei en een knallende finaledag op zondag 28 mei. De samenvoeging en toetreding van de Meicompetitie tot het toernooi geeft het toernooi een breder draagvlak en daarnaast zijn de speeldagen een uitgelezen mogelijkheid om even warm te draaien voor de andere toernooidagen.

Toernooiopzet; het toernooi wordt op heel veld gespeeld. Er wordt gespeeld in 2 poules met in iedere poule 5 teams (afhankelijk van het aantal deelnemers). Een team bestaat uit 4 veldspelers en 1 keeper (exclusief wissels). Er wordt gespeeld volgens de regels van de KNVB! In totaal is er plek voor 10 teams, vol = vol!!

Toernooischema; wordt bekend gemaakt als alle aanmeldingen binnen zijn – schema finaledag afhankelijk van uitslagen in de diverse speelrondes en de einduitslag in de poulefase.

Entertainment; wij zorgen dat tijdens de finaledag de randvoorwaarden optimaal zijn en het de teams deze avond aan niets ontbreekt!

Naast eeuwige roem is er voor het winnende team een mooie prijs beschikbaar. Tevens is er een prijs voor de beste speler en keeper van het toernooi.

Wij verzorgen tijdens de avond op de finaledag voor diverse rondes lekkere hapjes (Sportcafé style). Daarnaast mag het Rad van Avontuur natuurlijk niet ontbreken, wij zullen weer zorgen voor een goed gevulde tafel met diverse topprijzen!! De gehele avond live muziek.

Kosten; € 100,00 per team (om de kosten van de zaalhuur en de scheidsrechters te dekken – resterend bedrag gaat naar het goede doel, welke is gekoppeld aan het toernooi).

Aanmelden; aanmelden kan via de inschrijfpagina op de website van het Sportcafé, Klik op deze link om aan te melden.  Vol = vol. Het toernooi zal om 14:00 starten.

Hopelijk tot dan!